NEEM EEN PAUZE

VAN HET VOLWASSEN LEVEN

Wanneer heb je voor het laatst iets voor het eerst gedaan? Of dat je hebt gelachen tot je buik pijn deed? WONDR is de perfecte plek om los te laten en te spelen: ongeacht je leeftijd.

Stap in een doolhof van hypergekleurde interactieve ruimtes die zijn ontworpen om je zintuigen op onverwachte manieren te vermaken, te verrukken en te betrekken.

Inbegrepen in je ticket:

15 kamers

Gratis gebruik van camerasysteem

Toegang tot Galaxy Café

OPENINGSTIJDEN

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

09:30 – 20:00
09:30 – 20:00
09:30 – 20:00
09:30 – 20:00
09:30 – 20:00
09:30 – 20:00
09:30 – 20:00

Op bezoek met kinderen van 10 jaar of jonger? Plan je bezoek tijdens KIDS TIME en geniet van WONDR tegen gereduceerde prijzen.

ONZE LOCATIE

WONDR Experience, Roller Dreams en Pink Beach zijn gevestigd op
Meeuwenlaan 88, 1021JK, Amsterdam

Er is genoeg parkeergelegenheid in de buurt. Parkeertarieven gemiddeld €1,30/uur.

laat het kind in je

komen spelen

Wat hebben confettidouches, een bak teddyberen, een roze springkasteel, een enorme kraanmachine, een plas marshmallows en een regenboogballenbak met elkaar gemeen?

Ze wachten allemaal op je bij WONDR! Bij het maken van deze meeslepende ervaring hebben we alle geweldige dingen verzameld waarvan wij denken dat ze mensen gelukkig maken. We hebben ook wat andere ingrediënten toegevoegd, zoals duizend discoballen, een magische caleidoscoop, pluizige karaokehokjes en een levensgroot poppenhuis. Ben je enthousiast geworden? Kom onvergetelijke herinneringen met ons maken!

Een vijfsterrenrecensie

“Je kunt niet weggaan zonder een grote glimlach op je gezicht! Ga… je zult er geen spijt van krijgen!”

Suzanne

 

Een vijfsterrenrecensie

“Een van de meest ongelofelijke plekken waar we ooit zijn geweest! De uren die we daar hebben doorgebracht waren gevuld met gelach en puur vermaak!”

Italo

 

Een vijfsterrenrecensie

“De perfecte plek om een leuke tijd door te brengen met vrienden of zelfs een date! We hebben genoten, ik zou het zeker aanraden!

Ellie

 

hmm?!

FAQ

Is WONDR geschikt voor alle leeftijden?

WONDR is een experience die is gecreëerd voor volwassenen van alle leeftijden die weer in contact willen komen met hun innerlijke kind. Het is echter ook geschikt voor kinderen, mits ze worden begeleid door volwassenen. Op bezoek met een klein kind? Ontdek KIDS TIME.

Kan ik aan de deur kaartjes kopen?

Ja, dat kan. Maar door online te reserveren bespaar je €2 op elk ticket en garandeer je bovendien je plek. Vooral in het weekend en tijdens vakanties raden we aan om vooraf te reserveren.

Is WONDR een tentoonstelling met gids?

Nee, je kunt WONDR op je eigen tempo doorlopen en verkennen. Maar je vindt onze hosts verspreid over de Experience en klaar om te helpen.

HUNGRY? BEZOEK onze

GALAXY CAFE

Zwemmen in ons marshmallowbad maakt iedereen hongerig! Het Galaxy Café is de plek bij uitstek om na je bezoek te genieten van de heerlijkste lekkernijen en blitse cocktails. Van hamburgers tot pannenkoeken en freakshakes, we hebben het allemaal.

Bekijk ons menu hier. En als je toch bezig bent, vergeet dan niet alle leuke en schattige snapshots te bekijken die je van onze ervaring zijn toegestuurd.