4

Blog

School Experience

augustus 31, 2023

Weer een saai schoolreisje? Niet bij WONDR. Verdwaal in onze wonderlijke jungle. Duik in een poel met roze marshmallows. Teken op de muren. Laat je fantasie en creativiteit de vrije loop en ervaar de kunst van het spelen. Deze onconventionele reis wordt de ervaring van je leven.

 

Drie vrienden nemen een confettidouche

Een excursie was nog nooit zo spannend en leuk! WONDR Experience is een buitengewone, magische manier om er met je klas op uit te gaan. Denk buiten de gebaande paden en wees creatief! Spring in de grootste ballenbak die je ooit hebt gezien. Gebruik je verbeelding en trigger je marketingbrein. Communiceren met kleuren? Je boodschap is nog nooit zo origineel en magisch geweest. Laat je sociale media exploderen met confetti.

In anderhalf uur ga je met je klas, school of medestudenten door 15 verschillende werelden, gemaakt door de allerbeste kunstenaars. Nieuwsgierig naar wat WONDR is en hoe het is ontstaan? Voordat je groep in de Experience stapt, krijg je een korte uitleg over het WONDR concept en de oorsprong ervan.

Schoolbezoeken aan de WONDR Experience beginnen van maandag tot en met vrijdag tussen 10.30 en 11.30 uur. Heb je liever een ander tijdstip? Neem contact met ons op.

Maak deze schoolreis onvergetelijk. Neem vandaag nog contact met ons op!

 

Vier lachende mensen, spelend in een gigantische blauwe ballenbak