TOE AAN EEN ZONNIGE BREAK?

ZOEK NIET VERDER!

Pink Beach is een surrealistische tropische oase in Amsterdam, slechts één metrohalte verwijderd van het Centraal Station. Onze dromerige experience bar is ontworpen om je echte momenten van plezier en escapisme te bieden, je mee te nemen naar een andere plaats en tijd zodat je tot rust kunt komen en weer contact kunt maken met vrienden.

Ervaar de magische sfeer van Pink Beach en geniet van een geweldige bodemloze brunch met je tenen ondergedompeld in roze zand! Of neem een duik in ons ballenbad terwijl onze gastheren je lekker eten en eindeloze mimosa’s serveren.

Pink Beach is momenteel gesloten tot zonniger tijden.
Tot volgende zomer! Verken tot die tijd onze andere ervaringen:

OPENINGSTIJDEN

Pink Beach is momenteel gesloten tot zonniger tijden. Volgende zomer terug! Ontdek tot die tijd onze andere ervaringen:
WONDR Ervaring
en
Roldromen

ONZE LOCATIE

Pink Beach, Roller Dreams en WONDR Experience zijn gevestigd op
Meeuwenlaan 88, 1021JK, Amsterdam

Er is genoeg parkeergelegenheid in de buurt. Parkeertarieven gemiddeld €1,30/uur.

THIRSTY? LET’s

get you a drink

Onze heerlijke cocktails brengen je rechtstreeks naar het zonnige Californië. Eén slokje en het voelt alsof je in een levensecht Barbie-strandhuis stapt.

Ga lekker zitten en ontspan terwijl we onze nieuwste creaties schudden: ga je voor een Pina Koala, Mermaid’s Tears of een Double Trouble? Er is geen verkeerd antwoord.

Een vijfsterrenrecensie

Geweldig eten, geweldige decoratie en vooral heel veel plezier! Dit alles maakt Pink Beach een van de beste plekken om rond te hangen met vrienden op een leuke dag of een speciale gelegenheid.

Cassia

 

Een vijfsterrenrecensie

Ik hou van de sfeer! Geweldige muziek en het eten was absoluut heerlijk! We hadden een geweldige tijd en werden verwelkomd door een super aardig team dat ons speciaal liet voelen!

Lucy

 

Een vijfsterrenrecensie

Deze hele plek is zo schattig, je gelooft je ogen niet als je binnenkomt! Het zwembad en de cocktails waren ook zo leuk, we hebben echt genoten

Patrick

 

hmm?!

FAQ

Accepteert u walk-ins?

Je bent altijd welkom om langs te komen en te kijken of we een plekje op het strand voor je hebben. Als je absoluut zeker wilt zijn van je brunchplek, zorg er dan voor dat je reserveert van tevoren.

Wat is het verschil tussen Bottomless Brunch, Pink Brunch en Entree + Drankkaart?
  • De Bottomless Brunch is inclusief een brunchgerecht naar keuze, onbeperkt drinken (mimosa’s, bier, wijn, bubbels en frisdrank) en toegang tot Pink Beach. Kortom: de volledige ervaring! Zie je jezelf al nippen van eindeloze mimosa’s terwijl je onder de palmbomen zit?
  • De Pink Brunch is inclusief een brunchgerecht naar keuze, een drankje naar keuze (mimosa’s, bier, wijn, bubbels en frisdrank) en toegang tot Pink Beach.
  • Entree + drankje is inclusief een entreekaartje voor Pink Beach en een cocktail naar keuze. Lekker!
Kan ik een specifieke tafel reserveren?

We zullen er alles aan doen om je de tafel te bezorgen die je wenst. Maar het hangt natuurlijk allemaal af van de hoeveelheid reserveringen op die dag. Laat het ons weten bij aankomst en we zullen zien wat we kunnen doen!

Wat als ik meer dan 6 personen wil reserveren voor de brunch?

Hoe meer, hoe beter! Neem contact op met onze klantenservice op
[email protected]
om zeker te zijn van je boeking.

KLAAR VOOR EEN ECHTE

BOOZY BRUNCH?

Trakteer jezelf op een gerecht van het smakelijke brunchmenu. Van Eggs Benedict tot Chicken Waffles en Pannenkoeken, het is er allemaal! Boek een Bottomless Brunch om al dit lekkers weg te spoelen met eindeloze mimosa’s, bubbels, bier of wijn. Of nodig je beste vrienden uit voor een zwoele zomermiddag met hemelse hapjes, ijskoude drankjes en veel plezier. Om dit zomeruitstapje compleet te maken draait er elke dag een DJ. En ja, je kunt dansen!

Pink Beach is momenteel gesloten tot zonniger tijden.
Tot volgende zomer! Verken tot die tijd onze andere ervaringen: