4

Blog

Business & Events

augustus 31, 2023

Wie zegt dat bedrijfsevenementen saai zijn? Maak het feest van dit jaar onvergetelijk en laten we feesten alsof er geen morgen is!

 

Personeelsborrel Happy Hour

Wil je je vrije tijd of personeelsborrels ergens anders vieren? Zeg maar niets meer. Kom mee naar Pink Beach van WONDR. Waan je in een onvergetelijke, tropische oase in Amsterdam. Hoe kom je daar? Slechts één halte met de metro vanaf Amsterdam Centraal Station. Vrijdag, de laatste dag van de week. Laat je stress los en dans het weekend in. Laat het werk achter je en maak plezier op deze creatieve speelplaats. Proost op het weekend terwijl je danst onder een glinsterende hemel. Maak je personeelsborrels magisch met WONDR.

 

Personeelsfeest
Komt er een personeelsfeest aan? Til je bedrijfsfeest naar een hoger niveau! Laat je betoveren door onze 15 kleurrijke werelden, terwijl je geniet van een sprankelend drankje. Neem een bad met teddyberen, schilder op de muren en verdwijn in de wolken. Wil je het wat pittiger maken? Kijk wie van je collega’s wint in de ballenbak. Geniet van de WONDR, laat je inspireren, roep je fantasie op en ervaar pure vreugde. Ga op een duizelingwekkend avontuur met al je collega’s.

Wil je een blijvende indruk maken met je product of organisatie? Verdwaal in een buitenaardse jungle en beleef de meest creatieve speeltuin die je ooit hebt gezien. Onze magische werelden laten je creativiteit de vrije loop en vormen het perfecte podium voor je bedrijf of product. Hij zal schitteren als nooit tevoren! Speciale wensen voor je bedrijfsfeest? We stellen een programma op maat samen dat tot in de puntjes aan je wensen voldoet. Wil je het dak eraf? We kunnen DJ’s en entertainment regelen. WONDR zorgt voor een feest vol vreugde, zorgeloos en om nooit te vergeten. Een feest kan al worden georganiseerd voor 10 personen en voor 80 personen of meer kunnen we iets exclusiefs organiseren.

 

Fotoshoot
WONDR geeft je fotoshoot, televisie- of videoclip de magische touch. Hoe gekker, hoe beter. In onze 15 verschillende werelden is er kleurrijke magie voor iedereen. Dompel jezelf onder in marshmallows, spring tussen glimmende spiegels of dans tussen de glitterende, roze bomen. Wist je dat er ergens een eenhoorn verstopt zit? Gun jezelf die viral shoot.

Heb je je plan al klaar? Of wil je praten over alle opties? Aarzel niet om je ideeën met ons te delen. Voor evenementen kunt u ons bereiken.

Maak elke gelegenheid magisch. Maak het geweldig bij WONDR.

 

Veel kleurrijk eten en drinken op een tafel tijdens de Pink Beach brunch