scroll en ontdek

WELKOM BIJ

THE HOUSE OF

Waar buitengewone ervaringen op je wachten! Ontsnap aan het alledaagse en betreed een wereld vol kleur en sensatie, ontworpen om jou en je vrienden een onvergetelijke dag te bezorgen.

Van een reis naar je kinderdromen tot een roze tropische oase en een funky 80’s fantasie op wielen: we hebben iets voor iedereen die fantastische nieuwe herinneringen wil maken. Alles onder één dak.

ONTDEK
WONDR EXPERIENCE
⟩⟩

ONTDEK
ROLLER DREAMS

DISCOVER
Pink BEACH
⟩⟩

Bereid je voor op de

BESTE DAG OOIT!

Ontsnap naar een plek waar alles draait om plezier! Dompel jezelf onder in duizelingwekkende nieuwe werelden, kom weer in contact met vrienden en geniet van ervaringen die je nergens anders zult vinden.

Of je nu je innerlijke kind de vrije loop laat bij WONDR, de schaatsen onderbindt bij Roller Dreams of achterover leunt met een cocktail bij Pink Beach, onze geweldige hosts zullen je door een fantastische dag loodsen!

“WONDR is een like-proof experience die Millennials gek maakt”

 

Een bezoek aan Pink Beach is alsof je in de wereld van Barbie stapt.

 

“Roller Dreams is de perfecte plek voor een ouderwets avondje rolschaatsen en disco“.

 

Heb je iets

te vieren?

Klaar om het beste verjaardagsfeest, de beste vrijgezellenavond, het beste bedrijfsevenement of een ander belangrijk feest te geven? Host je evenement bij ons en bied je gasten een unieke ervaring!

Kies je perfecte feestpakket of neem contact met ons op voor een onvergetelijk feest samen. Als jij het kunt dromen, kunnen wij het waarmaken.